Jelentős áremelkedést jósolnak az idei szezonra

Talán most nem gondolod még problémának, hogy nyárra a kerti medencék vagy a SUP deszkák ára akár 40 százalékkal is emelkedni fog, de júniusban viszont már késő lesz. Mutatjuk, hol, tudsz jó áron készletről beszerezni tavalyi (akár csúcs)modelleket.

medenceszezon_fotok_1.jpg

Mivel a világpiaci szállítmányozási díjak és az alapanyagok árai jelentősen emelkedtek, ráadásul a járvány miatt visszaesett a gyártási kapacitás több iparágban, sajnos a medencéket, SUP-okat, kiegészítőket sem hagyja érintetlenül a drágulási hullám. Előrejelzések szerint az idei medenceszezonban akár 20-40 százalékkal is többet kell majd rászánnunk egy új medencére, SUP-ra vagy jakuzzira, de ugyanúgy akár egy giga flamingós csónakra vagy evezőlapátra is.

Mi a gond a medenceárakkal?

Az általános áremelkedéseken túl a hazai kivitelezők évek óta küzdenek a munkaerőhiánnyal, ezért, annak, aki hagyományos épített medencét szeretne, legalább fél, de inkább egy évvel előre kell terveznie, hogy szakembert találjon. Ezzel szemben a készmedencék kiváló alternatívát kínálnak, és a telepítéshez is könnyebb szakembert találni, mivel ezeket a medencéket hetek helyett 1-2 nap alatt össze lehet állítani földmunkával együtt. A kevésbé bonyolult merevfalú változatokat pedig akár fél napi munka után birtokba is vehetjük.

medenceszezon_fotok_2.jpg

És akkor az Aqualing gondolt egyet…

Az Aqualing Medenceáruházban 2022. február 23-ig, még az áremelkedések előtt 2021-es árakon vásárolhatsz raktáron lévő medencéket, gépészeti egységeket, karbantartó eszközöket, jakuzzikat és felfújható SUP deszkákat. Keressétek a szerencsekereket is, mert egy pörgetéssel az akciós árak mellé extra kedvezményt vagy ingyen szállítást is nyerhettek.

Az elérhető akciós készlet darabjait itt találjátok >>

A bejegyzés trackback címe:

https://medenceszezon.blog.hu/api/trackback/id/tr7216824420
Nincsenek hozzászólások.

Medenceszezon

Blogunkban minden tudást és érdekességet összegyűjtünk, ami kapcsolatos a kerti medencékkel és jakuzzikkal, a medencekiegészítőkkel, gépészettel. Medence coaching rovatunkban a medencék és jakuzzik telepítésével és tisztán tartásával, javításával kapcsolatban kaphatsz hasznos tippeket. Külön rovatunkban a felfújhatós járgányokat, ezen belül is főleg a SUP-okat tárgyaljuk ki – minthogy ezek a legprofibb vízre valók ebben a kategóriában. Ha kérdésed, témajavaslatod van, írj nekünk a medenceszezon[kukac]gmail.com címünkre

Friss topikok

medenceszezon_banner_masolat-1.jpg 

Kategóriák

süti beállítások módosítása